Μια εύκολη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο...καλοκαιρινή,συνοδέψτε με χωριάτικη σαλάτα!!
Υλικά
5 αυγά
1 φλυτζάνι αλεύρι
1 φλυτζάνι ανθότυρο τριμμένο
3/4 του φλυτζανιού λάδι
1 φακελάκι baking powder
1 κρεμμύδι τριμμένο
400γρ. κολοκύθια τριμμένα
φρυγανιά τριμμένη
φέτα
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο ταψί εκτός από την φρυγανιά και την φέτα, να γίνει ένας χυλός. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με φρυγανιά και βάζουμε λίγη τριμμένη φέτα από πάνω. Ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς.
Tip
Πολλές φορές κάνω παραλλαγές,ανάλογα με τα υλικά που έχω σπίτι, δοκιμάστε κρεμμυδάκι φρέσκο, τριμμένη φρέσκια ντομάτα ή τριμμένο καρότο, μελιτζάνα.
Congratulations!!! Καλή σας όρεξη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήγιαμ, γιαμ φαίνεται λαχταριστή! Θα τη δοκιμάσω σίγουρα! Ευχαριστούμε πολύ για τη συνταγή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλπίζω να την τιμήσατε δεόντως έτσι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι ακριβώς σαν την μπατζίνα (τη Θεσσαλική) που σου έλεγα!
Μιαμ μιαμ.
την κάνω 1 φορά την εβδομάδα σίγουρα...
ΑπάντησηΔιαγραφήδοκιμάστε τη!!
η Έλλη ξετρελαίνεται!!