9.3.12

Μια ιστορία αγάπης!

Δεν γράφω συχνά στο blog μου προσωπικά πράγματα, ίσως γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι καλή σε αυτό. Η διάθεση μου τον τελευταίο καιρό κινείται σε ρομαντικούς ρυθμούς, οπότε σήμερα θα σας διηγηθώ μια ιστόρια αγάπης. Σας πάω αρκετά πίσω, 11 χρόνια.

Οκτώβριος 2000,  ένα κορίτσι 21 ετών βρίσκεται σε ένα chat στο ίντερνετ τυχαία και αρχίζει να μιλάει με ένα αγόρι 23 ετών. Την μάγευαν οι ιστορίες του, τα λόγια του. Στη συνέχεια μιλούσαν για ώρες στο τηλέφωνο. Η φωνή εκείνου ακουγόταν στα αυτιά του κοριτσιού τόσο ήρεμη και γαλήνια.

Αποφάσισαν να συναντηθούν τον Ιανουάριο του 2001. Στιγμή που θα την θυμούντε για ΠΑΝΤΑ, αυτές τις 2-3 ώρες τις πέρασαν αγκαλιασμένοι σε ένα κατάμεστο αεροδρόμιο.
Κι ύστερα εκείνος χάθηκε για 2 μήνες...

Μια μαγική στιγμή που συνωμότησε το σύμπαν (όπως λέει κι ο Coelho), γράφουν και οι 2 την ίδια ακριβώς στιγμή από ένα email. Εκείνη για να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει...Εκείνος για να εξηγήσει τους λόγους εξαφάνισης του.

Συναντιούντε πάλι (9.03.2001) κι από εκείνη την ημέρα είναι μαζί αχώριστοι κι αγαπημένοι.
7 Χρόνια μετά 11.03.2008 αποφασίσουν να παντρευτούν κι ένα χρόνο περίπου αργότερα έρχεται το μικρό τους θαύμα, ένα γλυκό κοριτσάκι!

Παρόλο που στη ζωή τους δεν είναι όλα ρόδινα, εκείνος κι εκείνη είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και προχωράνε μαζί μπροστά!

Αυτή η ιστορία, είναι η δική μου ιστορία αγάπης!!!
Αφιερώνω λοιπόν αυτή την ανάρτηση στον αγαπημένο μου για τα 11 υπέροχα χρόνια που μου έχει χαρίσει!

15 σχόλια:

  1. Αχ τι γλυκιά!!
    Να είστε πάντα ερωτευμένοι και σφιχταγκαλιασμένοι όπως σε εκείνο το αεροδρόμιο.
    Μπορεί γύρω να υπήρχε τρέλα,κόσμος...αλλά εσείς είχατε ο ένας τον άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραία αναρτηση!!!!!!!!!!!και υπέροχη ιστορια !!!να ειστε παντα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω την αισθηση οτι απο ευγενεια εγινες πολυ λακωνικη. Ειναι υπεροχη ιστορια αγαπης.
    Καποια στιγμη προσπαθησα κι εγω να γραψω την δικη μου ιστορια. Ειπα στον εαυτο μου οτι θα με αφησω να υπερβαλω, σαν να εγραφα ενα μυθιστορημα. Στο τελος την διαβασα και συνειδητοποιησα οτι χωρις την "υπερβολη" η εικονα θα ηταν μιση. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω.
    Anyway! Εχετε δημιουργησει μια υπεροχη σχεση κι ευχομαι να ειστε παντα μια γροθια, στα καλα και στα ασχημα :)

    καλο απογευματακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας!
    Δώρα μου δεν ξεχνιούντε εύκολα εκείνες οι ώρες στο αεροδρόμιο!
    Σοφάκι μου ευχαριστώ πολύ,να είσαι πάντα καλά.
    Dee Dee μου θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα...αλλά δεν μου είναι εύκολο...μερικές φορές νομίζω ότι γράφω τηλεγράφημα...στοπ!!! έχεις απόλυτο δίκιο, καταλαβαίνω....να την γράψεις και την δική σου κι ας είσαι όσο υπερβολική θες!!! θα περιμένω...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λακωνική ή όχι έγραψες υπέροχα την ιστορία σας και καταλάβαμε όλοι πόσο τρυφερά τη ζείτε. Μακάρι ο Θεός να σας κρατήσει έτσι για πάντα αγαπημένους και ενωμένους να ζείτε και να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας και την κοινή σας ζωή. Σ' ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tι όμορφη ιστορία και τι όμορφες εικόνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν 15 μέρες κλείσαμε κι εμείς με τον καλό μου 10 χρόνια σχέσης!! Μου φαίνεται σαν χθες η πρώτη φορά που γνωριστήκαμε κι αυτή σου η ανάρτηση με συγκίνησε... Να είστε πάντα αγαπημένοι και υγιείς!! Καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι συγκινητικό!!!! να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα ωραία σας λόγια!! Είμαι πολύ συγκινημένη! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όμορφη ιστορία..όμορφη ζωή..
    όμορφες ευχές..
    Να είστε καλά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ λες ότι δε γράφεις συχνά προσωπικές σου στιγμές κι εγώ πρώτη φορά που σε διαβάζω, έτυχε να πέσω πάνω σε αυτή την υπέροχη ιστορία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια!!Καλώς ήρθες!

      Διαγραφή
  12. Χριστίνα μου δεν έχω πολύ καιρό που άρχισα να διαβάζω το blog σου. Η αδερφή μου μου είπε για σένα και ξεκίνησα δειλά δειλά να μπαίνω. Η ιστορία σου με συγκίνησε και μου ζωγράφισε ένα χαμόγελο στα χείλη μου. Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι μέσα από τις χαρές και τις λύπες της ζωής. Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας και αν το θέλετε να έρθουν κι άλλα παιδιά να μεγαλώσουν την ευτυχία σας. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καταπληκτική ιστορία και καταπληκτικός ο τρόπος που την διηγήθηκες! Σαν παραμύθι! Διάβασα πόσα κοινά έχετε με την αδερρφή μου και εντυπωσιάστηκα! Να είστε όλοι καλά!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!