1.6.12

Goodbye May...Hello June and Photo Day Chalenge!!

Πάει κι ο Μάιος, επισήμως μπαίνει πλέον το καλοκαίρι, βέβαια ο καιρός κάνει τα δικά του, αλλά δεν θα πτοηθούμε. Κι έτσι σιγά σιγά θα μπούμε σε άλλο κλίμα, θα ασχοληθούμε με μία καινούρια ενότητα, ας το πούμε "Summer Living"!! Όλες σχεδόν οι αναρτήσεις θα έχουν καλοκαιρινές μυρωδιές!


Επίσης αποφάσισα να μπω κι εγώ στο παιχνίδι του  "photo day challenge" που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες η Chantelle. Θα είναι η πρώτη μου φορά, ελπίζω το καλό μου κινητό να τα καταφέρει. Οδηγίες και τις ελληνικές συμμετοχές θα τις βρείτε στο ελληνικό blog της Marian. Δεν ξέρω αν κάθε μέρα θα έχω ανάρτηση πάνω στο θέμα, θα δω πως θα πάει!


Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα τόσο όμορφα σχόλια, που μου αφήνετε κάθε μέρα. Μπορεί να μην απαντάω σε κάθε ένα ξεχωριστά, προτιμώ να μπαίνω στα blog σας και να αφήνω σχόλια στον χρόνο αυτό. Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε!


7 σχόλια:

  1. Γλυκιά μου σου ευχόμαστε καταρχάς καλό μήνα!!! Αντε το καλοκαιράκι ήρθε κι ελπίζω και σύντομα να βρεθείτε για διακοπές και στην Ελλάδα. Οσο για την πρόκληση σου εύχομαι καλή επιτυχία και με χαρά θα βλέπουμε τις φωτογραφίες σου... Μην αμελήσεις όμως και τις άλλες ωραίες αναρτήσεις σου με επίκεντρο την Σουηδία γιατί είναι κάτι το διαφορετικό και μας άρεζαν πολύ!Σε φιλώ,Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα Χριστίνα! Έλα να δούμε και τις δικές σου φωτογραφίες! Εγώ δεν παίρνω μέρος σε αυτό, αλλά κάποια κορίτσια τα παρακολουθώ :)) Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλό μήνα κούκλα! Καλό καλοκαίρι να'χουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μας καλοκαίρι! Καλό ξεκίνημα στην φωτογραφική πρόκληση και καλό κουράγιο! Θα περιμένω με αγωνία τις φώτο σου γιατί μου αρέσει όπως φωτογραφίζεις! Επίσης μου αρέσεις πάρα πολύ αυτό Summer Living!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο το παιχνιδι με τις φωτογραφιες το φλερταρω κι εγω πολυ..... ισως σε μια αναρτηση καθε εβδομαδα να βαζουμε τις 7 φωτογραφιες της εβδομαδας. Γιατι κι εγω το βρισκω υπερβολικο καθε μκερα νεα αναρτηση.

    Περιμενουμε τις σουηδικες ματιες σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα! Περιμένω με αγωνία τις στιλάτες φωτογραφίες σου, Χριστίνα!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μήνα Χριστίνα!!! Θα περιμένω να δω τις φωτογραφίες σου!! Καλή συμμετοχή και καλή υπομονή σου εύχομαι!!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!