19.10.12

DIY Weekend: Αποτύπωση φωτογραφίας σε καμβά!

Για την Ashley και το blog της, σας έχω ξαναμιλήσει! Σήμερα θα σας δείξω ένα πολύ ωραίο tutorial που έκανε, έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο και μου αρέσει πολύ. Θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να φτιάξουμε πίνακες, με πολύ λίγα και απλά υλικά! Χρειαζόμαστε διάφανη ταινία συσκευασίας, φωτογραφίες και ψαλίδι. Μπορεί να γίνει ακόμα και με εικόνες από περιοδικά!
Η διαδικασία απλή, κολλάμε την φωτογραφία στην ταινία, το βουτάμε σε νερό να μαλακώσει και τρίβουμε την πίσω πλευρά, να φύγει το φωτογραφικό χαρτί.
Για τον καμβά η Ashley χρησιμοποίησε αεροπλάστ(το γνωστό σε όλους μας bubble wrap!)και ακρυλική μπογιά, για να βγάλει το πουά σχέδιο(πολύ έξυπνο)!
Στη συνέχεια κόλλησε την ταινία με την φωτογραφία στο καμβά, σχεδίασε με κηρομπογιά σε μία άκρη, έγραψε την λέξη "LOVE" κι έτοιμο!  Δεν είναι πολύ εύκολο? Θα το δοκιμάσετε?













via:http://www.lilblueboo.com


13 σχόλια:

  1. Τελειο!!!
    Δηλαδη αν μουλιασεις σε νερο την φωτογραφια μπορεις να βγαλεις το ασπρο μερος και να σου μεινει μονο η εικονα σαν διαφανεια;;; Θα το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερή ιδέα!!! και πολύ απλή!! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ απλό και εντυπωσιακό!
    Φιλιά πολλά και καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτικό είναι, εύκολο δεν το λες... Για να δω ποιά θα το φτιάξει από εσάς τις χρυσοχέρες γιατί εγώ μάλλον θα μείνω στο πρώτο βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έξυπνο!!
    Εντυπωσιάστηκα με το πως χρησιμοποίησε τις φούσκες! Πανέξυπνη η ιδέα και ωραίο αποτέλεσμα!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήξερα τη διαδικασία αλλά όχι σε διαφανή ταινία.... Τέλειο!
    Ευχαριστούμε
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια ιδέα!!!Ευχαριστούμε για τις οδηγίες!!!Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχη ιδέα!Ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με την χρήση του bubble wrap!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απίστευτα όμορφο...Μα τι ιδέες υπέροχες είναι αυτές!!! Σε ευχαριστώ για το τέλειο μύνημα σου για τη φίλη που σκέφτεται να μετοικήσει.Με συγκίνησες βαθιά.Χαίρομαι που δεν το προσπέρασες απλά...Σε ευχαριστώ γλυκιά μου! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Φαντάζομαι πως η Σουιδία είναι μαγική τέτοιον καιρό...Ζηλεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχω δει εδω και καιρο κατασκευες που θα ηθελα να φτιαξω, με τυπωμενο υφασμα, μου αρεσε πολυ η ιδεα σου και μου φαινεται πανευκολη.. αρκει να βρω φαρδια ταινια διαφανη.. σ ευχαριστω πολυ !!!!!!

    πολυ ομορφο μπλογκ, μπραβο σου!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχη ιδέα!!! Εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!
    ;-)
    Φιλάκια!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!