29.3.12

Τα περίφημα Μacarons!

Από καιρό ήθελα να φτιάξω τα περιβόητα Macarons, να που ήρθε η ώρα...δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, οπότε δεν ξέρω αν μου πέτυχαν, η εμφάνιση σίγουρα θέλει βελτίωση. Έφτιαξα την συνταγή από ένα πολύ ωραίο blog που παρακολουθώ, το Royal coconut . Μου φάνηκαν αρκετά γλυκά, ίσως την επόμενη φορά να τροποποιήσω την συνταγή προς τα γούστα μου. Την γέμιση την έφτιαξα ακριβώς όπως έλεγε, αλλά δεν μου πέτυχε. Κι έτσι έφτιαξα μια βουτυρόκρεμα στα γρήγορα.
Ορίστε η πρώτη μου προσπάθεια, σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες...





 


8 σχόλια:

  1. καταπληκτικα εγιναν!!!!!!!! Εγω εχω φαει και λατρευω την μοκα :):)

    Αυτα τα μακαρονς ειναι τα καλυτερα μακαρονς στην Γαλλια. Εφαγα και ηταν απιστευτα και το μαγαζι παραμυθενιο! Νομιζω οτι αν τα συγκρινεις με τα δικα σου, θα δεις οτι δεν υστερουν ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

    well done!!

    Ζηλεψα λιγακι, μαλλον θα δοκιμασω κι εγω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες ε? δεν τα δοκίμασες τα δικά μου, κολλούσαν λίγο στα δόντια...χιχι
      είναι πολύ γνωστά αυτά που λες, έχω πολλές φώτο στον υπολογιστή και προσπάθησα να κάνω παρόμοια. Πολύ το μετανιώνω που δεν είχα δοκιμάσει όταν πήγα Παρίσι, πριν πολλά χρόνια, το 1998. Να τα φτιάξεις σίγουρα, δεν είναι δύσκολο, αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες, τύχη θέλει μάλλον...εγώ πάντως σίγουρα θα ξαναφτιάξω.

      Διαγραφή
  2. Νόστιμα φαίνονται!!Κυκλοφορούν και σε άλλα χρώματάκια απ'ότι έχω δει.Καλοφάγωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστίνα μου σου απάντησα ήδη και στο δικό μου ποστ τι μπορεί να πήγε στραβά. Για την κρέμα όμως, μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη τι δεν σου πήγε καλά; Και μην κσεχνάς, τα μακαρόνς δεν τρώγονται ποτέ φρεσκα. Πρέπει να καθήσουν το λίγότερο μια ημέρα. Το ιδανικό είναι 3!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπτικά πάντως φαίνονται υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πρώτη φορά μου φαίνονται super! Και πέτυχες το αγαπημένο μου γλυκό! Αχ τι μου κάνεις τώρα... θα τρέχω σε ζαχαροπλαστείο βραδιάτικα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, την επόμενη φορά θα δοκιμάσω κι άλλες γεύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!