28.3.12

Εύχρηστες ντουλάπες!

Η ντουλάπα μας μπορεί να είναι όμορφη και οργανωμένη! Ράφια και καλάθια μπορούν να ελαφρύνουν το βάρος και να μας προσφέρουν μια υπέροχη ντουλάπα! Εδώ είναι 10 χώροι ντουλάπας που μπορείτε να δημιουργήσετε για το δικό σας σπίτι! Θα βρείτε 10 δροσερές ιδέες, για να γίνει η ντουλάπα σας πιο εύχρηστη!
1


2
1. Ντουλάπα Γραφείο:Σίγουρα θα εμπνευστείτε από αυτό το πανέμορφο γραφείο. Δεν χρειάζεται ένα ολόκληρο δωμάτιο για να δημιουργήσετε ένα όμορφο, οργανωμένο χώρο εργασίας.

2. Πώς να κάνετε την ντουλάπα σας χαριτωμένη ακόμα κι αν έχει καθαριστικά μέσα: Φτιάξτε την βαρετή ντουλάπα με τα καθαριστικά σας σε ένα όμορφο χώρο. Θα είστε πιο πρόθυμοι να την κρατήσετε οργανωμένη.
3
4

3. 
Πώς να δημιουργήσετε μια γωνιά: είναι μια μεγάλη ιδέα για μία ντουλάπα που ίσως δεν χρειάζεστε(λέμε τώρα).

4. Ντουλάπα στην είσοδο του σπιτιού: Αυτή η ντουλάπα είναι καταπληκτική! Σκεφτείτε ράφια ντουλάπας και βέργες, ακόμα και οι πόρτες της ντουλάπας μπορούν να φύγουν! Εάν ο χώρος σας δεν λειτουργεί, αναδιοργάνωση!
5


6
5. Τυλίξτε εύκολα τα δώρα σας: Εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μια πόρτα της ντουλάπας για τα χαρτιά περιτυλίγματος δώρων κι άλλα πραγματάκια.Ράγες και κρεμαστά καλαθάκια αγορασμένα από τα ΙΚΕΑ. Όχι πια χαμένα ρολά χαρτιά περιτυλίγματος.

6. Οργανωμένη μεγάλη ντουλάπα: Είναι εκπληκτικό το πώς αφαιρώντας τις πόρτες ντουλαπιών και την αντικατάστασή τους με κουρτίνες ζεσταίνει την κρεβατοκάμαρά σας! Μερικές από τις καταπληκτικές οργανωτικές ιδέες διακόσμησης είναι τα see-through δοχεία αποθήκευσης με χαρτί περιτυλίγματος.
7


7. Ντουλάπα κοριτσίστικη: Αυτή η ντουλάπα για κορίτσια σχεδιάστηκε να προσαρμοστεί, καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά. Τα καλάθια και τα ράφια κάτω από την ανάρτηση είναι ιδανικός χώρος για παπούτσια, καπέλα, κασκόλ.
8


9
8. Ντουλάπα Πράσινο Μπλε αγοριού: Οι πολύχρωμες κουρτίνες σε αυτή τη ντουλάπα άλλαξε το δωμάτιο. Τα ράφια είναι μια μεγάλη προσθήκη για κουτιά αποθήκευσης για την αποθήκευση μικροαντικειμένων. Τα πάντα είναι τακτοποιημένα και καθαρά.

9.Αποθήκη τροφίμων: Πως φαίνεται η διαφορά σε μια οργανωμένη ντουλάπα τροφίμων! Υπάρχουν μερικά θαυμάσια tips για να κρατήσετε την οργάνωση στο ντουλάπι σας και να είναι τακτοποιημένο και καθαρό. Ταμπελίτσες παντού, βγάλτε τα ογκώδη κουτιά και τακτοποιήστε τα τρόφιμα σε δοχεία.


10. Μετατρέψτε μια ντουλάπα σε αποθήκη τροφίμων: Μία ντουλάπα παλτών σε ντουλάπι τροφίμων. Είναι επίσης ιδανικό για όποιον σκέφτεται την αναδιοργάνωση στη ντουλάπα τους! Ράφια και καλάθια για να οργανώσετε πιο έυκολα τα τρόφιμα σας.

1

7 σχόλια:

  1. χαχα αυτο εννουσες;; :):) Τρελλαινομαι για ιδεες οργανωσης :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίες ιδέες! Έβαλα στο μάτι την ντουλάπα - γραφείο! Ήδη ψάχνω καμιά ελεύθερη γωνία στο σπίτι! Η οργάνωση και η τάξη είναι μεγάλη υπόθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είμαστε οργανωμένοι κορίτσια, κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη!! έτσι δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hi!
    I enjoyed the post on organizing storage spaces! (as much as i could translate with google!)

    Thank you for visiting and joining my blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πωπωπωπωπω οργάνωση... Αυτή η εποχή πάντως ευνοεί τις ανακατατάξεις και την αναδιοργάνωση στις ντουλάπες μας!! Κι εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε για το άρθρο, πήρα κάποιες πολύ καλές ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!