19.9.10

Ψάρια στη λαδόκολλα!





Μια νόστιμη συνταγή χωρίς να μυρίσει το σπίτι ψάρι,η λαδόκολλα βοηθάει!! Συνοδεύεται ωραία με πατατοσαλάτα!

Υλικά

1 κιλό ψάρια
2 πατάτες
2 ντομάτες
2 κρεμμύδια
4-5 πιπεριές κέρατα
3-4 φύλλα δάφνης
3-4 σκελίδες σκόρδου
λίγος μαιντανός
αλάτι,πιπέρι
200 γρ. ελαιόλαδο
2 λαδόκολλες

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ψιλοκόβουμε τις πατάτες,τις ντομάτες,τα κρεμμύδια,τις πιπεριές,το σκόρδο και το μαιντανό. Τα βάζουμε σ'ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το λάδι, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε και τα ψάρια. Βάζουμε τα ψάρια με τη γέμιση στις δύο λαδόκολλες και τυλίγουμε σε πακέτο. Βάζουμε τα πακέτα σ' ένα ταψί, τα λαδώνουμε και τα ψήνουμε για 30-35 λεπτά. Στη διάρκεια του ψησίματος, τα ψεκάζουμε με λίγο νερό.

2 σχόλια:

  1. Για να φευγει το εντονο λιπος στη γευση απο τον σολωμο, βαλε και μια φετα πορτοκαλι σε καφε φετα ψαριου απο πανω....μαζι με ολα οσα εβαλες! Γινεται ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!

    Καλη εβδομαδα Χριστινα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις δίκιο για τον σολωμό,πολύ λίπος,αυτό που βλέπεις βέβαια δεν είναι,εμείς το λέμε "γκόφο".
    θα το δοκιμάσω το πορτοκάλι όμως. ευχαριστώ.
    καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!