21.6.11

Κοτόπουλο κατσαρόλας λεμονάτο.


Ένσ νόστιμο κι εύκολο φαγητό που είχα χρόνια να φάω...
Υλικά:
  • 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 4 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  • 1 φύλλο δάφνη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • μπαχάρι
  • 1 κρεμμύδι
  • ελαιόλαδο
  • 2 λεμόνια
  • κρασί λευκό
  • αλάτι, πιπέρι
  • μουστάρδα
  • αν θέλουμε προσθέτουμε και μία πιπεριά

Προετοιμασία

Βάζουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα, με λάδι και το σοτάρουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι και το σκόρδο, ρίχνουμε τις πατάτες και το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,μουστάρδα,δάφνη,μπαχάρι. Σκεπάζουμε με νερό και βράζουμε για λίγη ώρα μέχρι να δούμε ότι το κοτόπουλο και οι πατάτες έχουν μαλακώσει. Στο τέλος βάζουμε λεμόνι όσο θέλουμε κι έτοιμο το φαγητό μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!