6.4.12

Ξεφυλλίζοντας ένα Σουηδικό περιοδικό...

 Σιγά σιγά θα σας βάλω στο Σκανδιναβικό κλίμα μέσα από τα δικά μου μάτια. Τόσο καιρό έχω επιλέξει συνειδητά να μην κάνω αναρτήσεις με το θέμα "Σουηδία", κι έτσι 4 μήνες που είμαστε ήδη στη χώρα αυτή,ξεκινάω...έχω αρκετά να σας πω, αλλά όλα στην ώρα τους. Έχουμε χρόνο... 
Σήμερα θα ξεφυλλίσουμε παρέα ένα Σουηδικό περιοδικό, πάρτε τον καφέ σας κι ελάτε...(φωτογραφίες τραβηγμένες με το κινητό,ξέρετε...). Έχει ωραίες ιδέες για το Πάσχα, ιδέες διακόσμησης του κλασικού πλέον Σκανδιναβικού στυλ, πως να στολίσετε το τραπέζι σας ανοιξιάτικα,συνταγές μέχρι και μία πολύ έξυπνη διαφήμιση...δείτε τον Σουηδό μπαμπά που τα κάνει όλα και συμφέρει!!



























7 σχόλια:

  1. Δεν ήξερα ότι βρίσκεσαι στη Σουηδία! Πολύ ενδιάφερουσα και η σημερινή ανάρτηση, μιας και το σουηδικό στύλ μας έχει "βομβαρδίσει". Πολύ θα ήθελα να επισκεφτώ αυτή τη χώρα. Σε επόμενη ανάρτηση θα δείξω πώς μετέτρεψα το μπαλκόνι μου βασιζόμενη σε πρόσφατη ανάρτησή σου. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εδώ και πέρα θα το βλέπεις συχνά και στο blog μου. Είναι υπέροχο το Σκανδιναβικό στυλ!! θα περιμένω την ανάρτηση σου με το μπαλκονάκι σου!

      Διαγραφή
  2. Wraia xrwmata, wraies idees!
    Prosarmosthkes kiolas?
    Kalo kouragio!
    Eimai kai egw ektos, alla akomh to palevw :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ακόμα είμαστε στην αρχή, έχουμε δρόμο μπροστά μας για να μπορέσω να πω ότι προσαρμοστήκαμε πλήρως. Καλή συνέχεια και σε σένα.

      Διαγραφή
  3. Καλο Πασχα σου ευχομαι και χαρα σε σενα και στην οικογενεια σου γλυκια μου!!Να ειμαστε ολοι καλα!Χαιρετισματα στην Σουηδια λοιπον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Καλά να περάσεις κι εσύ με υγεία και χαρά!!

      Διαγραφή
  4. Τρελένομαι για ότι έχει σχεση με την Σκανδιναβία και ειδικά με την Σουηδία!!!
    Συνεχισε να μας δείνεις ιδέες

    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!