23.5.12

Decorating with Words!

 Ένας τρόπος για να δείξουμε την προσωπικότητα μας στο σπίτι μας είναι η χρήση λέξεων! Αγαπημένες φράσεις, υπενθυμίζοντας στους φίλους και στους αγαπημένους σας του τι αντιπροσωπεύετε, τα όνειρα σας, τις πεποιθήσεις, τις προσδοκίες σας και από τι εμπνέεστε. Στο εμπόριο κυκλοφορούν γράμματα που μπορείτε να τα βάψετε, να τα διακοσμήσετε μόνοι σας και να σχηματίσετε όποια λέξη θέλετε εσείς. Να κάνετε μόνοι σας κάποια κατασκευή από σύρμα. Επίσης χρησιμοποιώντας στένσιλ, αυτοκόλλητα, λέξεις κομμένες από περιοδικά, ταπετσαρίες κ.λ.π. Μπορείτε να διακοσμήσετε τοίχους, μαξιλάρια, έπιπλα. Μην το παρακάνετε μόνο!!!
Κι έτσι αφήστε τις λέξεις να μιλήσουν για εσάς!







via: www.curbly.com










via : google images.

14 σχόλια:

  1. Μου αρέσει πολύ η ιδέα. Παλιότερα προσπάθησα να κάνω κάτι για το παιδικό δωμάτιο με γράμματα από φελιζόλ, αλλά δυσκολεύτηκα και το άφησα .Μάλλον θα ξαναδοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν πολύ τα γράμματα .Δυστυχώς δεν μπορώ να τα βρω στην Αθήνα .Μάλλον δεν θα ψάχνω στο σωστό μέρος.Σ΄ ευχαριστούμε πάντως για τις ωραίες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Excellent Articles writing Dear Friend Nice Information Share all over the world. am really impress your work Stay Blessings On your Work...God Bless You.
    trendy cycle shops london
    cheap bicycle shops london

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία ιδέα..θα μου άρεσε να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρεσουν κι εμενα αυτα τα διακοσμητικα που "λενε" κατι. Σκεφτομουν ενα τετοιο αυτοκολλητο τοιχου, αλλα ακομη δεν το εχω τολμησει :)

    Πολυ ωραιες φωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ θέλω ένα τεράστιo "Σταμάτα να τρώς" ...δεν θα είναι πολύ cool φαντάζομαι ε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ ωραίες προτάσεις!
    Λάτρεψα το επιτοίχιο scrubble στο παιδικό δωμάτιο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι ωραίο blog...τι τελειες φωτο ...και πολυ χρωμα!!!
    follow you...
    http://lenasfavoritesthings.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολλή όμορφο το μπλογκ σου!είμαι και άσχετη με την τεχνολογία και έψαχνα αρκετή ώρα που ειναι τα σχόλιά σου,χαχαχαχα...θα φτιάξω το γιαουρτλού που έχεις γράψει κάπου,είμαι φανατική !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τη λάτρεψα την ιδέα!Και οι συγκεκριμένες προτάσεις στις φωτογράφίες σου μου άρεσαν πάραω πολύ!Η μια καλύτερη απο την άλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι φανταστικά τα γράμματα.Μου αρέσει πολύ αυτή η διακοσμητική ιδέα...τέλειες προτάσεις!! Φιλιά κοριτσάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!