8.11.12

Christmas hurry up, please!


Νοέμβριος πια! Για το Φθινόπωρο που το έχω εκτιμήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, δεν ετοίμασα ποστ! Μόνο στην σελίδα του blog στο Facebook μπορείτε να δείτε πολλές εικόνες και ιδέες συγκεντρωμένες! Πολλές μετακομίσεις μαζεμένες τον τελευταίο καιρό  δεν μου αφήνουν την άνεση να ασχοληθώ με πολλά πράγματα που θέλω, μάλιστα ακόμα μία με περιμένει τον Δεκέμβριο. 
Δεν μπορώ όμως να αφήσω στην άκρη την αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα! Επιβάλλεται θα έλεγα να ασχοληθούμε όλοι φέτος, να προσπαθήσουμε να μην χαλάσει τίποτα την διάθεση μας! Να ξαναγίνουμε κι εμείς παιδιά, με τα παιδιά μας! Για την μαγεία των Χριστουγέννων όλοι ξέρουμε! 
Στην πρώτη εικόνα δείτε κάποια από τα στολίδια που θα στολίσουν το δέντρο μας! Όχι ακόμα φυσικά...πρέπει να περιμένω να μπούμε στο επόμενο σπιτάκι μας! Ας ξεκινήσουν οι ετοιμασίες λοιπόν για όλους μας!


24 σχόλια:

  1. παρα πολυ ωραιααααααα!μυρισαν γιορτες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραια!!
    Για στολιδακια, δες κι εδω http://www.tgr-stores.se/hitta_oss.html, στα tiger (που ειδα οτι εχει και στο Malmo) εχει πολυ φθηνα και ομορφα τετοια υφασματινα. Κι εγω σταμπαρει αυτα να παρω http://www.tiger-stores.gr/nea_noembrioy_2012/nea_noembrioy2012/poylia_2900589.html

    Γρηγορα να μετακομισετε με ευκολια ευχομαι για να αρχισεις να στολιζεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτον να ρωτήσω...γιατί όταν δεν είμαι στην κλασική μορφή του μπλογκ δεν μπορώ να κάνω σχόλιο;
    Και δεύτερον..στο ψητό δηλ. ...τα στολίδια είναι πανέμορφα! Παρόλο που τα πάντα στο ίντερνετ και σε λίγο και στις βιτρίνες μας φέρνουν πιο κοντά στα Χριστούγεννα ακόμα μου φαίνονται πολύ μακρινές οι γιορτές! Θα ρθούνε όμως που θα παει;

    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς το classic? είναι η κεντρική μορφή που έχω επιλέξει για να φαίνεται το blog, δεν ήξερα ότι μόνο τότε μπορεί γραφτεί σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. Πολύ όμορφα στολίδια...ναι, να βιαστούν τα Χριστούγεννα..να μπούμε στη μαγεία τους και στην ομορφιά τους...
      Καλή μετακόμιση!

      Διαγραφή
  4. ΧΡΙΣΤΙΝΆΚΙ
    Μ αρέσουν σαν παιδί τα Χριστούγεννα και κάθε εικόνα που τα φέρνει πιο κοντά μας,παρά τις ασχημες συνθήκες, με ξετρελλαίνει. Νάσαι καλά και νάχεις υγεία να τ απολαύσετε με την οικογένειά σου!Οπως πάντα ο,τι βάζεις είναι καλαίσθητο.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφα τα στολίδια σου Χριστίνα μου. Με το καλό να έρθουν τα Χριστούγεννα και να στολίσεις το σπίτι σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα περιμένω με ανυπομονησία τα χριστουγεννιάτικα posts σου μιας κ το σκανδιναβικό ντεκόρ ειναι αξεπεραστο!!! Κ νομίζω όλο κ κάτι θα μας παρουσιάσεις!!! Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή δύναμη με τη μετακόμιση Χριστίνα μου!
    Τα στολιδάκια είναι πολύ χαριτωμένα, με το καλό λοιπόν να λάβουν θέση!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή μετακόμιση να έχετε, κι εύχομαι να είναι το τελευταίο σπίτι που αλλάζετε ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις κι εσύ και να ασχοληθείς με ό,τι σε ευχαριστεί περισσότερο! Οσο για τα Χριστούγεννα... υπάρχει ωραιότερη γιορτή; Αντε να'ρθουν! Αλλά ας έρθουν πρώτα και τα κρύα εψώ στην Ελλάδα γιά να ταιριάζει και το κλίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε άντε ντε να έρθουν τα Χριστούγεννα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Χριστινάκι. Υπέροχα τα στολίδια! ακριβώς όπως μου αρέσουν. Με το καλό να τα δούμε και στο δεντράκι σας, στο καινούριο σπιτάκι σας. Και μη νομίζεις, δεν είναι νωρίς...εγώ το σκέφτομαι να στολίσω από την άλλη βδομάδα, να το χαρούμε τουλάχιστον ένα 2μηνο το Xmass tree:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ριγέ και οι πουά καρδούλες, είναι μούρλια!
    Άντε καλό κουράγιο για τη μετακόμιση, ελπίζω να είναι η τελευταία, προς το παρόν τουλάχιστον. Έρχονται και οι γιορτές, και ελπίζω να είναι άσπρες!! Εσείς εκεί, σίγουρα
    θα έχετε χιόνι.
    Καλό βράδυ Χριστίνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν και τα χριστουγεννα με μελαγχολουν για διαφορους λογους..νομιζω οτι κι εγω αρχισα να ανυπομονω:) ωραιες εικονες για αλλη μια φορα!σε φιλω να περνας ομορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να είσαι καλά που μας φέρνεις πιο κοντά στη Μεγάλη Γιορτή!!!! Πολύ όμορφα και καλαίσθητα τα στολίδια σου...
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφα!...με το καλό να έρθουν τα χριστούγεννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή τύχη με τις μετακομίσεις! Και ναι, οι μικροί κυρίως ανυπομονούν να έρθουν τα Χριστούγεννα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πανέμορφα τα στολίδια που διάλεξες!!! :) άντε να έρθουν τα Χριστούγεννα επιτέλους! καλή μετακόμιση εύχομαι, καλή ανανέωση! :) φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπάμε Χριστούγεννα και στολίζουμε από νωρίς! Η καλύτερη εποχή του χρόνου! Καλή μετακόμιση και δεν σε φοβάμαι, θα μας τα αναρτήσεις όταν τακτοποιηθείς μαζεμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όμορφα στολίδια.....κι εγώ θέλω να έρθουν γρήγορα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λατρεύω Χριστούγεννα! Έχω ήδη μπεί στο κλίμα των Χριστουγέννων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!