4.9.12

Weekend Activities: A day to the beach and more!


Επειδή ο Αύγουστος πέρασε πολύ γρήγορα, δεν πρόλαβα να ετοιμάσω κάποιες αναρτήσεις που ήθελα! Με καθυστέρησαν, η αναζήτηση νέου σπιτιού και η μετακόμιση, σιγά σιγά όμως θα μπούμε πάλι στους ρυθμούς μας. Έστω και κάπως αργά να σας πω καλό μήνα, το Φθινόπωρο πλησιάζει πια! 
Πριν τελειώσει το καλοκαίρι κι όσο είχε καλή  θερμοκρασία κάναμε αρκετές βόλτες! Ένα Σκ λοιπόν το αφιερώσαμε σε ιππικούς αγώνες, πήγαμε στην παραλία και φτιάξαμε τα ποδήλατα μας δωρεάν, κοντά στην πίστα που υπάρχει για skate και ποδήλατα!



Η παραλία της πόλης με πολύ ρηχά νερά, έπρεπε να περπατήσεις αρκετά για να βρεις 1,5 μέτρο βάθος, γι'αυτό και υπήρχαν εξέδρες! Η άμμος έξω γεμάτη κοχύλια, μαζέψαμε αρκετά! Οι ποδηλατοδρόμοι είχαν πολύ κίνηση, δεν είναι αρκετοί τέτοιες όμορφες μέρες!Χα












 Στο χώρο που υπάρχει για skate, μπορείς να επισκευάσεις το ποδήλατο σου, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που διαθέτουν. Κι αν είσαι λάτρης του skate ή της αναρρίχησης τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο της πόλης!! 


16 σχόλια:

  1. Kαλό μήνα Χριστίνα!Πολύ όμορφο μέρος!!Ωραιές καί οι φωτο σου!Η πασχαλίτσα στό χεράκι τής κόρης δείχνη είναι φανταστκή!!!Φιλάκια!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφες εικόνες ανεμελιάς από το καλοκαίρι που φεύγει μας χάρισες με αυτήν σου την ανάρτηση Χριστίνα.Καλό φθινόπωρο να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο Χριστίνα!! Πάντα τόσο όμορφα να περνάς όσο μας δείχνεις στις φωτογραφίες! Μετακόμιση ακούω οπότε καλορίζικο το νέο σας σπιτικό! Όμορφες στιγμές και αναμνήσεις να σας χαρίσει το καινούριο σπίτι!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ όμορφο μέρος και υπέροχες οι φωτογραφίες σου!!!καλό φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλό μήνα Χριστίνα, μα ταξίδεψες με τις όμορφες φωτογραφίες σου. καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι ομορφα που μας ταξιδευεις καθε φορα που κανεις μια παρομοια αναρτηση...ποσο θα θελα να ημουν σε ενα τετοιο μερος και να ειχα χρονο να κανω ολα αυτα τα πραγματα με την οικογενεια μου....καλο φθινοπωρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλή αρχή στο νέο σας σπιτικό!!! τι όμορφες εικόνες, αυτά τα άσπρα κοχύλια τα λατρεύω!! αλλά και την πασχαλίτσα, τι γλυκιά!! καλό Σεπτέμβρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό Φθινόπωρο και από μένα! Χαίρομαι ολόψυχα με τη χαρά σας! Ανοίγει το μάτι, ανοίγει και η ψυχή... Πάντα ομορφιά γύρω σας, και πάντοτε τέτοια στενή σχέση με τη φύση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο μηνα !
    Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι υπέροχες φωτογραφίες!Χριστίνα λατρεύω το blog σου!Με εμπνέει!Να περνάτε υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου φαίνεται ότι σε αυτή την πόλη δε βαριέσαι ποτέ! Αλλα, μην ακούω άλλο για μετακομίσεις! Τώρα ξεπακεταρω τον τρίτο γύρο πακέτων για Χίο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα Χριστίνα! Μ' αρέσει να με ταξιδεύουν. Σ'ευχαριστώ γι'αυτό. Πολύ οργανωμένη πρέπει να ναι η πόλη που ζείτε και με πολλές ομορφιές. Δεν φανταζόμουν ποτέ τόσο όμορφα κοχύλια στη Σουηδία! Να περνάτε καλά και καλή δύναμη με τη μετακόμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια!Έχετε βραβείο από το Miranta's little garden

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλο φθινοπωρο να εχουμε Χριστινα μου!Εμεις τα λεμε και συχνα αλλα τις μεγαλες ωρες!!Χαχα Υπεροχη αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν σε είχα πάρει είδηση! πολύ όμορφες φώτο! Καλό φθινόπωρο!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!