26.4.12

DIY weekend: Marbled Glassware !

Μετά από την τεχνική πως να φτιάξουμε τα νύχια μας με "νερά" μαρμάρου (πως αλλιώς να το περιγράψω...), που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό παντού, μια πολύ έξυπνη ιδέα είναι να κάνουμε το ίδιο και σε απλά ποτήρια γυάλινα! Είναι πολύ εύκολο με λίγα υλικά, διαλέξτε βερνίκια νυχιών σε έντονα και ζωντανά χρώματα για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το Σαββατοκύριακο!


Θα χρειαστείτε βερνίκια νυχιών σε διάφορα χρώματα, διάφανο βερνίκι νυχιών για το τέλος, ποτήρια με ίσιο πάτο, αυτοκόλλητη χαρτοταίνια, ασετόν, οδοντογλυφίδες κι ένα ποτήρι μια χρήσης.

Τυλίγετε με την ταινία το ποτήρι, για να μην λερωθεί όλο.

Γεμίζετε με νερό το πλαστικό ποτήρι και ρίχνετε 1 σταγόνα από το κάθε χρώμα από τα βερνίκια, μέχρι να βγει το αποτέλεσμα που βλέπετε.

Με την οδοντογλυφίδα φτιάχνετε το σχέδιο που θέλετε, ξεκινώντας από το κέντρο, σε γρήγορες κινήσεις για να μην στεγνώσουν τα βερνίκια νυχιών.

Βουτάτε το ποτήρι μέσα για να κολλήσει το σχέδιο πάνω, πριν βάλετε το επόμενο ποτήρι θα πρέπει να καθαρίσετε το νερό από τα υπολείμματα των βερνικιών και να επαναλάβετε την διαδικασία.

Αφήνετε να στεγνώσει τελείως το ποτήρι και μετά βάζετε μια στρώση διάφανο βερνίκι για να σταθεροποιηθεί το σχέδιο.

Αφού στεγνώσουν όλα τα ποτήρια, βγάζετε την ταινία και με το ασετόν αφαιρείτε ότι υπολείμματα έχουν μείνει. Και είναι έτοιμα, φυσικά τα πλένουμε μόνο στο χέρι. Δεν είναι πολύ όμορφα και ξεχωριστά πλέον?

via : honestlywtf.com

Σας βάζω κι ένα βίντεο για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα.
 Και αφού τελειώσαμε με τις οδηγίες, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα όμορφα σχόλια σας!! Χαίρομαι πολύ όταν τα διαβάζω, λυπάμαι μόνο για τις τελευταίες μέρες που δεν μπορώ να βάλω όσες αναρτήσεις θα ήθελα, λόγω μέσης, να είστε πάντα καλά. Φιλιά!


7 σχόλια:

  1. πολυ ομορφη τεχνικη..θα την κανω πανω σε πιατο..να δουμε πως θα βγει..να σε καλα κοριτσι..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφα! Και εκεί που λέω θα το κάνω μου λες ότι πλένονται στο χέρι! Ε, εδώ μου τα χαλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια ιδεα!!! Στα νυχια δεν μου αρεσει πολυ, αλλα στα ποτηρια με εντυπωσιασε :):) Στο τελος μπορουμε να βαλουμε βερνικια που χρησιμοποιουμαι στο ντεκουπαζ για πιο μονιμο αποτελεσμα!

    Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι καταπληκτικο μπλογκ !!!σου φτιαχνει την διαθεση με το που μπαινεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια ιδέα! Πάω να ψάξω ποτηράκια! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρα πολύ ωραία ιδέα! Θα την δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί ωραία ιδέα είναι αυτή!!!!
    Ευχαριστούμε που μας την έδειξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!